Select Page

Solvia porta a terme una iniciativa pionera a Espanya en l’àmbit de l’eficiència energètica per a immobles d’obra nova en estar desenvolupant una promoció residencial d’habitatges de consum energètic gairebé nul (nZEB, per les seves sigles en anglès). Per portar a terme aquest repte, Solvia ha seleccionat la localitat de Torrejón de Ardoz (Madrid).

Aquest projecte, actualment en fase de redacció per part del prestigiós equip Ruiz-Larrea & Asociados, sorgeix del Concurs Madrid 0,0 i representa una aposta ferma de Solvia per desenvolupar un model nou d’habitatges amb una atenció especial al seu consum energètic. Evidentment, la promoció tindrà la certificació energètica A, amb uns valors de consum energètic i unes emissions de CO2 molt baixos.

Amb aquesta iniciativa, Solvia s’avança a la directiva 2010/31 de la Unió Europea, que entrarà en vigor en tots els seus Estats membre a partir del 31 de desembre de 2020 i que estableix que tots els edificis de nova construcció tinguin un consum d’energia gairebé nul.

 

IA_Torrejón

Enviar por email