Select Page

Solvia Innova

La nostra aposta per la innovació

Publicacions

Solvia Market View

Solvia Market View és una mostra més de la inquietud de Solvia per aportar valor al sector immobiliari des de la perspectiva del seu negoci com a operador de referència. Aquest informe pretén traçar les claus del futur escenari del sector immobiliari.

Més informació

Llibre Premi a la innovació en el disseny de l’habitatge

Sota el nom Solvia Innova. Premi a la innovació en el disseny de l’habitatge s’ha concebut la publicació on es presenten els trets principals de Benvingut a casa – Premi a la innovació en el disseny de l’habitatge.

ban_1280147

Els projectes són els veritables protagonistes de la publicació, en què es mostren els 9 projectes finalistes en detall, així com 24 projectes seleccionats prèviament pel jurat.

Solvia ha fet entrega d’exemplars d’aquesta publicació a biblioteques de facultats, col·legis professionals i centres directament vinculats amb l’arquitectura i el disseny.

Accedeix a la versió digital de:

Accedeix a la versió ampliada de:

Tendències. Informe executiu de l’estudi

L’estudi Tendències entorn de l’habitatge ha suposat la divulgació del primer estudi que tracta d’incidir en el futur de l’habitatge a Espanya a través de la posada en comú d’arquitectes i d’experts en urbanisme i sociologia.

La informació sorgida d’aquest estudi es va sintetitzar en un informe executiu, disponible per a consulta aquí