Select Page

Solvia ha inaugurat l’exposició La casa que volem, una mostra amb la qual la companyia vol promoure, una vegada més, la reflexió entorn dels canvis socioeconòmics, culturals i tecnològics que afecten la relació entre la societat i l’habitatge.

0K5A3654

El contingut de l’exposició parteix del certamen d’idees promogut per Solvia el 2014 per dissenyar un habitatge que complís les demandes actuals de la societat, l’anomenat Benvingut a Casa · Premi Solvia a la Innovació en el Disseny de l’Habitatge. La convocatòria va obtenir una gran resposta. A la primera fase es van presentar 237 projectes i, posteriorment, un prestigiós jurat internacional va seleccionar nou finalistes. Les propostes d’aquest concurs van indagar en la cerca de la flexibilitat dins del mateix habitatge.

Per la qualitat dels projectes, Solvia va decidir convocar el Concurs restringit d’habitatges al carrer Pujades de Barcelona, en què va convidar els nou equips finalistes a traslladar les seves propostes eminentment teòriques a un emplaçament concret amb l’objectiu d’aplicar les idees del premi sobre un projecte real, construïble i comercialitzable.

L’exposició La casa que somiem es podrà veure a l’Espai Picasso de la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) fins al 6 octubre, en horari de 10 a 20 hores.

Enviar por email