Select Page

Conócenos

Solvia, servicer líder del mercado

Treballa amb nosaltres

Unir-se al projecte Solvia és molt més que treballar en una immobiliària líder: significa formar part d’un gran equip humà que treballa per respondre a les necessitats dels seus clients cobrint la totalitat del cicle immobiliari, des de la gestió de carteres de crèdit immobiliari fins a la comercialització d’immobles, passant pel desenvolupament de sòls, la promoció o l’administració i la gestió patrimonialista.

Volem ser els protagonistes, els creadors i impulsors d’un nou model en el sector immobiliari i contribuir a canviar la seva situació econòmica, social i cultural.

Volem formar part de la història dels nostres clients aportant experiència, confiança i excel·lència per satisfer qualsevol necessitat immobiliària des de l’oferiment d’un servei personalitzat caracteritzat per la nostra professionalitat.

Som un gran equip de professionals compromesos amb la visió de la companyia, que vivim el projecte com a propi i que gaudim del nostre treball i aportem el millor de nosaltres. Les necessitats dels nostres clients són la nostra prioritat. La nostra vocació és acompanyar-los per oferir oportunitats reals a l’hora d’adquirir l’immoble desitjat, així com oferir un servei integral per fer qualsevol operació d’actius immobiliaris.

Si vols formar part de la immobiliària líder del mercat nacional i entrar en una companyia en creixement en la qual desenvolupar-te professionalment, assumir nous reptes i unir-te a un equip que aposta per l’excel·lència en el servei al client, a Solvia volem comptar amb tu.

Treballem per fer la vida més fàcil als nostres clients. Aquest és el nostre repte. Ens encanta aconseguir-lo. I el fem realitat a través del treball individual i en equip, amb una actitud valenta, positiva i compromesa socialment.

Comptem amb tu!

Si t’interessa formar part de Solvia, envia el teu currículum a SolviaSeleccion@solvia.es

Continguts relacionats

Què oferim

Una àmplia gamma de serveis de gestió immobiliària per a tercers, amb l’experiència de gestió de la cartera

Actualitat Solvia

Informació i documentació sobre tot el que passa a Solvia per als mitjans de comunicació

Solvia Innova

Apostem per la innovació per donar resposta a la problemàtica actual de l’habitatge i el sector