Select Page

Solvia Innova

La nostra aposta per la innovació

 Innovació aplicada

La realitat més tangible de Solvia Innova en l’actualitat es plasma en diversos productes sorgits arran de les diferents accions portades a terme. Cadascun dels productes que es presenten aporta innovacions en diferents àmbits.

Barcelona – Pujades, 279

Solvia ha iniciat el disseny d’un edifici d’habitatges al carrer Pujades de Barcelona. Aquesta promoció sorgeix del Concurs restringit c/ Pujades, al qual es va convidar a participar els equips finalistes del premi Benvingut a casa. Es va proposar a aquests 9 equips que traslladessin les seves idees sobre com hauria de ser l’habitatge que necessita la societat del segle XXI a un emplaçament concret: una parcel·la situada en l’àrea d’influència del districte 22@, el districte de la innovació de Barcelona.

Llegir més…

Torrejón de Ardoz – Londres, 34

Solvia porta a terme una iniciativa pionera a Espanya en l’àmbit de l’eficiència energètica per a immobles d’obra nova en estar desenvolupant una promoció residencial d’habitatges de consum energètic gairebé nul (nZEB, per les seves sigles en anglès). Per portar a terme aquest repte, Solvia ha seleccionat la localitat de Torrejón de Ardoz (Madrid).

Aquest projecte, actualment en fase de redacció per part del prestigiós equip Ruiz-Larrea & Asociados, sorgeix del Concurs Madrid 0,0 i representa una aposta ferma de Solvia per desenvolupar un model nou d’habitatges amb una atenció especial al seu consum energètic.

Llegir més…

Sant Andreu de Llavaneres – Port, 14

La promoció d’habitatges unifamiliars de Sant Andreu de Llavaneres, a Port Balís (Barcelona), és el resultat d’una reflexió global sobre com els habitatges s’han d’adaptar a les necessitats dels usuaris, tenint en compte els canvis socials, demogràfics, econòmics i ambientals que generen nous models i comportaments en les famílies.

Llegir més…

Paracuellos del Jarama – Violeta, 33

La promoció d’habitatges unifamiliars que Solvia ha desenvolupat a la localitat de Paracuellos del Jarama (Madrid) representa un exemple excel·lent d’aplicació d’innovadors sistemes constructius que garanteixen una elevada eficiència energètica dels habitatges

Llegir més…

Habitatges que s’adapten a les famílies que els ocupen

Les famílies cada vegada són més diverses. No es pot oferir un producte estàtic, sinó que els habitatges han de ser transformables per tal que l’usuari els vagi adaptant a la seva evolució vital.

En aquest sentit, Solvia desenvolupa promocions basades en nous conceptes situades en diferents localitats de Madrid i Barcelona que incorporaran elements pensats especialment per facilitar l’adaptació de l’habitatge als usuaris que l’han adquirit.

Llegir més…