Select Page

Foto activo Solvia

Solvia, companyia de referència en serveis immobiliaris a escala nacional, ha formalitzat la venda d’un actiu logístic propietat de Banc Sabadell per un valor de 26,5 milions d’euros a l’empresa d’inversió GreenOak.

L’actiu, amb una superfície global de 51.777 m² i localitzat a Quer, a la província de Guadalajara, en el denominat Corredor del Henares, és el resultat d’un projecte claus en mà per a l’operador logístic DHL, que Solvia ja va desenvolupar el 2013 i la gestió del qual realitzava des d’aleshores.

El Corredor del Henares és el principal nucli logístic de Madrid i, sens dubte, una de les àrees amb més demanda en l’actualitat, ja que es valora molt positivament la seva proximitat a Madrid, així com el seu excel·lent mix d’empreses i l’accés directe a l’autovia de Madrid A2, una de les vies de comunicació principals a escala nacional.

Amb aquesta operació des de la unitat de Negoci d’Empreses, Solvia ha aconseguit gestionar la transacció de 775.445 m2 de naus industrials en tot el territori nacional durant l’any 2017.

Solvia compta amb una cartera de 148.000 unitats d’actius immobiliaris sota gestió, el valor de la qual supera els 31.000 milions d’euros. El 2016, Solvia va formalitzar operacions que sumaven un total de 207.916 m2 d’usos terciaris, de manera que es va convertir en una de les companyies líders en serveis immobiliaris.

Enviar por email