Select Page

8La promoció d’habitatges unifamiliars de Sant Andreu de Llavaneres, a Port Balís (Barcelona), és el resultat d’una reflexió global sobre com els habitatges s’han d’adaptar a les necessitats dels usuaris, tenint en compte els canvis socials, demogràfics, econòmics i ambientals que generen nous models i comportaments en les famílies.

Creixement adaptable

Una casa que creix amb el seu propietari.

El seu disseny és una aposta clara per la flexibilitat. El resultat: un habitatge adaptable a diferents tipologies de família, el que facilita que la seva distribució evolucioni al llarg del cicle vital dels seus habitants.

La casa pot disposar de fins a cinc habitacions que es poden destinar a usos diversos, com ara dormitori, estudi, despatx, taller…, i que es poden organitzar al llarg del temps segons les necessitats de cada família. Fins i tot es pot ampliar en alçada, amb la construcció d’una planta àtic, per obtenir així la cinquena habitació.

Alta qualitat constructiva

Una veritable casa del futur és aquella en què pots viure tot el teu futur

Aquest habitatge s’ha dissenyat amb un innovador sistema d’edificació modular industrialitzat a partir de materials de primeríssima qualitat i màxima durabilitat.

Cada habitatge està format per dos mòduls industrialitzats de formigó armat d’altes prestacions, amb un elevat aïllament tèrmic, que evitarà les pèrdues d’energia a l’hivern i l’entrada de calor a l’estiu.

Cada mòdul, al seu torn, és completament independent dels mòduls veïns, de manera que s’evita la transmissió directa del so i es proporciona un elevat aïllament acústic. Aquest sistema constructiu disposa de la certificació DITE (document d’idoneïtat tècnica europeu), que certifica la més elevada qualitat en totes les fases del procés.

Eficiència energètica

Més que una innovació, una obligació

L’eficiència energètica és un habitant més d’aquesta casa. Ha estat dissenyada en la seva totalitat per aconseguir més estalvi energètic i, per tant, econòmic i, evidentment, amb certificació energètica A.

Cada detall s’ha pensat per satisfer la demanda d’una societat cada vegada més sensible cap a l’estalvi en consum energètic i la reducció de les emissions de CO2, sempre amb l’horitzó que ha marcat la Unió Europea per a l’any 2020.

Els càlculs amb els quals s’ha treballat estan per sota de les demandes de calefacció i refrigeració dels segells energètics més restrictius. Són al voltant de 6,5 kWh/m2 any per a calefacció i de 3,3 kWh/m2 any per a refrigeració.

Control de sistemes via app

Des de l’oficina, el metro, la platja, el teatre…

Sempre que els seus habitants ho necessitin, podran controlar els sistemes de seguretat, il·luminació, persianes i estalvi energètic còmodament a través del seu telèfon intel·ligent o mitjançant la tauleta que els és entregada amb l’habitatge.

Més informació aquí

Llavaneres - cuerpo1 Llavaneres - cuerpo2 Llavaneres - cuerpo3 Llavaneres - cuerpo5Llavaneres - cuerpo4

Enviar por email