Select Page

Solvia ha iniciat el disseny d’un edifici d’habitatges al carrer Pujades de Barcelona. Aquesta promoció sorgeix del Concurs restringit c/ Pujades, al qual es va convidar a participar els equips finalistes del premi Benvingut a casa. Es va proposar a aquests 9 equips que traslladessin les seves idees sobre com hauria de ser l’habitatge que necessita la societat del segle XXI a un emplaçament concret: una parcel·la situada en l’àrea d’influència del districte 22@, el districte de la innovació de Barcelona.

El projecte planteja uns habitatges evolutius, capaços d’adaptar-se a la vida dels seus ocupants, ja que s’ha previst que els habitatges puguin ser agregats o segregats.

Els arquitectes Federico Ortiz Sánchez i Lucía de Val Cremades van ser els guanyadors del concurs convocat per Solvia i, per tant, els redactors del projecte bàsic. Actualment, es troba en fase de definir i ajustar la proposta presentada al concurs amb l’objectiu de garantir el millor projecte possible, un projecte de referència.

 

 

patio

ConcursPujades- interior contenido

Enviar por email