Select Page
Solvia, líder en serveis immobiliaris, ha signat dos contractes claus en mà amb les empreses Nexans i Mediapost Group ubicades a Barcelona, de manera que s’ofereix una solució de reubicació a dues empreses en el sector logístic industrial. Nexans, expert global en cablatge, ubicada actualment a Polinyà, relocalitzarà la seva activitat en el Polígon Industrial Congost de Granollers, en una nau propietat de Banc Sabadell que comptarà amb 7.200 m2 i que serà entregada el primer trimestre de 2018. Nexans romandrà com a inquilí en aquesta nau sota un contracte a llarg termini.

Mediapost Group, experts en màrqueting relacional, d’altra banda, canviarà la seva plataforma logística actual, també propietat de Banc Sabadell, per la nova nau que construirà Solvia en l’espai actual de Nexans. La nau de Mediapost, qui s’hi mantindrà com a arrendatari, tindrà 13.900 m2 i s’entregarà el primer trimestre de 2019.

Ambdós projectes se situen en aquesta primera corona del mercat logístic/industrial de Barcelona, zona de màxima influència per les seves bones comunicacions i proximitat a la capital. Aquesta zona experimenta un creixement de demanda que en molts casos no pot ser satisfeta per l’escassa oferta de projectes de rellevància com aquests.

La promotora de Solvia serà l’encarregada de la construcció d’ambdós immobles.

D’aquesta manera, Solvia donarà una solució completa a les necessitats d’ambdues companyies en tota la cadena de valor del cicle immobiliari: comercialització, construcció i gestió patrimonial.

Enviar por email