Select Page
Solvia, líder en serveis immobiliaris en l’àmbit nacional, llança la campanya comercial «Noves oportunitats amb descompte», en una acció especial fins al 15 de novembre de 2017, destinada a ajustar el preu de més de 8.000 actius de la companyia, entre els quals destaquen habitatges, garatges, trasters, locals, oficines, naus i parcel·les. Una nova iniciativa que continua en la línia d’oferir el millor servei al client.

Aquests actius immobiliaris, que tenen descomptes de fins al 15%, es beneficien de les atencions exclusives de Solvia, amb una cartera de serveis excel·lent (com ara l’assessorament personalitzat), enfocada a la satisfacció del client. Les ofertes de Solvia es poden trobar a la majoria de les ciutats espanyoles, tant en centres urbans grans com en localitats més petites.

Els clients que vulguin conèixer els actius que formen part d’aquesta campanya els poden consultar a través del web www.solvia.es. Només han d’introduir al cercador la zona geogràfica en la qual volen trobar la seva «oportunitat amb descompte» i es desplegarà una llista d’immobles en què s’indicarà els que formen part de la promoció. A més a més, també poden conèixer més detalls d’aquesta campanya a la xarxa de Solvia Stores, distribuïda arreu del territori nacional.

Solvia.es

El web de Solvia permet desar una cerca per recuperar-la sempre que es vulgui, a més de rebre avisos quan es trobi alguna oferta similar, gràcies a l’eina Solvia Avisos. També es pot fer una estimació de la hipoteca seleccionant variables com ara l’import a finançar, el termini i el tipus d’interès (Banc Sabadell ofereix un finançament a mida per a cada cas, amb les millors condicions i les facilitats més grans).

Sobre Solvia

Solvia ha esdevingut la companyia líder de serveis immobiliaris a Espanya i manté una cartera de 148.000 unitats d’actius immobiliaris sota gestió, el valor dels quals supera els 31.000 milions d’euros i dels quals més de 4.300 milions són actius financers. Així mateix, la firma gestiona 1.200 milions d’euros d’actius de sòl en desenvolupament.

Enviar por email