Select Page

24 d’octubre de 2018. Solvia, firma líder de serveis immobiliaris, posarà a disposició dels visitants de Barcelona Meeting Point les seves eines de proptech Solvia Location Intelligence i Solvia Price Index, que proporcionen informació de mercat que fins ara només era accessible per a professionals i que resulta de gran utilitat a l’hora de comprar, llogar o vendre un habitatge.

En concret, Solvia Location Intelligence és una eina de geolocalització que ofereix dades de mercat residencial a nivell de secció censal sobre un mapa. Per la seva banda, Solvia Price Index és un motor de valoració que estableix el preu d’un habitatge en concret, recolzat en big data i machine learning. Els visitants del Barcelona Meeting Point podran consultar directament a l’estand de Solvia aquestes eines, que també estan disponibles en obert i de manera gratuïta al web de la Inmobiliaria.

A més, Solvia ocuparà un lloc destacat a les jornades BMP Proptech, amb la intervenció del director d’Estratègia i Planificació Comercial, Guillermo Estévez, a la taula rodona Listing & Search and Marketplace, que tindrà lloc el dia 25 d’octubre a les 10 hores.

 

Amplia oferta d’habitatges de diversos promotors

Solvia acudeix al Barcelona Meeting Point amb una àmplia oferta residencial d’obra nova i de segona mà repartida per tot Catalunya i les Illes Balears, que supera els 800 habitatges. Les 22 promocions d’obra nova ocupen un lloc destacat en la proposta de Solvia per aquesta edició de la fira.

Entre aquests habitatges, la firma oferirà immobles de diversos clients que han confiat a Solvia la comercialització de les seves promocions, entre les quals es troben Residencial Avintia Mare, de Avintia Inmobiliaria (Calvià), Còrsega 480 de Miref (Barcelona), i Residencial Miraflor de Tronc (Montcada i Reixac).

A més, Solvia comercialitza diverses promocions de Sdin Desarrollos Inmobiliarios, com ara Residencial Can Bellet (Sant Cugat del Vallès) —amb 67 habitatges de 3 i 4 dormitoris, garatges i trasters en una urbanització amb piscina— i Residencial Plaça Primavera (barri de Sant Andreu), una promoció exclusiva formada per 35 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb garatge, traster i local comercial dividida en dos edificis, separats entre si per àmplies zones de vianants amb jardins i àrees de joc infantils.

Es tracta d’una extensa oferta d’habitatges que estarà a disposició del públic a partir del 25 d’octubre al Pavelló 8, estand C310, on els visitants podran informar-se de la mà dels assessors personals de Solvia, que els proporcionaran un servei personalitzat i professional recolzat en les millors eines tecnològiques del mercat. La companyia atendrà també els interessats a franquiciar-se i els inversors.

Sobre Solvia

Solvia és una firma líder en serveis immobiliaris a Espanya, amb una cartera de 141 000 unitats d’actius sota gestió, el valor dels quals supera els 30 000 milions d’euros. És una companyia industrial, amb una cartera diversificada de clients i una plantilla propera a les 800 persones, que inverteix i investiga de manera constant i aplica la innovació a tots els seus àmbits d’activitat, desenvolupant tecnologia pròpia des de fa anys.

Actualment, és molt més que un servicer, és una immobiliària amb presència en el mercat retail i d’inversió, que ofereix serveis a particulars, empreses i inversors. Solvia compta amb una contrastada capacitat de gestió de tot tipus d’actius immobiliaris, tant residencials com terciaris i singulars.

La companyia destaca per la seva àmplia capacitat de consultoria i opera en tots els segments de mercat. Ofereix serveis que van des de la comercialització d’immobles de tot tipus per a compra, venta o lloguer, fins a la consultoria i valoració per a inversors, passant per la gestió patrimonialista o de carteres de crèdit.

A més, té una enorme capil·laritat gràcies a la seva xarxa de Solvia Stores, un total de 59 punts a peu de carrer (40 franquícies i 19 stores pròpies) repartides per tota la geografia espanyola, des d’on proporciona servei als seus clients, als quals ofereix solucions immobiliàries integrals amb una atenció professional i personalitzada.

Enviar por email